Şi-a bătut iubita şi pe mama ei, iar în instanţă a zis că cele două s-au bătut între ele

vineri, 21 ianuarie 2022, 02:55
2 MIN
 Şi-a bătut iubita şi pe mama ei, iar în instanţă a zis că cele două s-au bătut între ele

Agresorul, tată al unui copil cu femeia terorizată, a primit interdicţie de a se mai apropia de aceasta

 

Sătulă de bătăile primite de la concubinul său, o femeie din Păuşeşti a cerut protecţia legii. Victimă a agresiunilor a fost nu doar ea, ci şi mama sa, la care se refugiase. Instanţa i-a interzis bărbatului să se mai apropie de iubita lui timp de şase luni, în speranţa că în acest interval se va linişti.

Cu o săptămână înaintea Crăciunului, I.A. a chemat poliţia, după ce concubinul său, C.U., a agresat-o. Nu era prima oară când bărbatul făcea scandal şi îşi lovea concubina. De această dată, femeia şi-a luat copilul de 1 an şi 3 luni, plecând la mama sa. C.U. a venit după ea, continuând scandalul. A agresat-o şi pe mama lui I.A., lovind-o cu pumnul în faţă, şi a provocat distrugeri în locuinţa femeii, rupând instalaţia electrică de pe peretele exterior al casei şi avariind tâmplăria de termopan. În urma scandalului, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă domestică. I.A. a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie, apoi într-un centru de urgenţe pentru victimele violenţei în familie. Nici aici femeia nu a avut linişte, C.U. sunând-o şi de 40 de ori pe zi. În faţa instanţei, C.U. a negat toate faptele ce i se imputau, afirmând că a mers să-şi vadă copilul şi a discutat cu I.A. despre întoarcerea ei acasă. Îşi ţinuse copilul în braţe şi discutase calm cu iubita lui.

Scandalul izbucnise atunci când a apărut mama femeii, dar el nu agresase pe nimeni, spune. Vânătăile de pe trupurile celor două femei s-ar fi datorat faptului că acestea s-au bătut între ele. „Susţinerile pârâtului nu sunt confirmate de nicio probă administrată în cauză. Susţinerile pârâtului, în sensul că urmele de lovituri de pe corpul reclamantei şi al mamei acesteia au fost provocate una alteia în mod reciproc, sunt total neverosimile. Din ansamblul probatoriu administrat în cauză rezultă existenţa unei stări conflictuale, generată de comportamentul agresiv al pârâtului faţă de reclamantă, aceasta inducându-i concubinei sale o stare de temere pentru siguranţa şi integritatea sa corporală”, au apreciat magistraţii Judecătoriei. Aceştia i-au interzis lui C.U. să se mai apropie de locuinţa iubitei sale la mai puţin de 100 metri, timp de 6 luni, interzicându-i totodată să mai ia legătura cu aceasta. Apelul declarat de C.U. împotriva sentinţei a intrat pe rolul Tribunalului. 

Comentarii