Soţia şeicului din Dubai, care a fugit cu o mare sumă de bani, se află la Londra

miercuri, 03 iulie 2019, 10:42
1 MIN
 Soţia şeicului din Dubai, care a fugit cu o mare sumă de bani, se află la Londra

Prinţesa Haya Bint al-Hussein, una dintre soţiile şeicului Mohammed Al Maktoum, care a fugit iniţial în Germania împreună cu copiii şi cu o mare sumă de bani, se află la Londra, unde se pregăteşte pentru o luptă în justiţie. Ea se teme pentru viaţa ei şi ar face demersuri pentru obţinerea statutului de azilant.

Prinţesa, care e născută în Iordania şi a studiat în Marea Britanie, s-a căsătorit cu Şeicul Mohammed în 2004, devenind astfel a şasea sa soţie. Şeicul Mohammed ar avea 23 de copii cu diferite soţii.

Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil. Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, pregătindu-se pentru o luptă în justiţie.

Conform unor surse apropiate prinţesei, ea a descoperit recent informaţii îngrijorătoare despre întoarcerea în Dubai a uneia dintre fiicele şeicului, Latifa. Latifa ar fi fugit din Emiratele Arabe Unite cu ajutorul unui francez, însă a fost interceptată de persoane înarmate pe coasta Indiei şi adusă înapoi în Dubai. La acel moment Prinţesa Haya a luat apărarea Dubaiului cu privire la incident. Însă activiştii pentru drepturile omului au afirmat că ea a fost răpită de oamenii şeicului Mohammed. De atunci, Prinţesa Haya a aflat noi informaţii despre caz şi a fost supusă unor presiuni şi atitudini ostile din partea familiei soţului ei. Drept urmare, nu s-a mai simţit în siguranţă în Dubai.

news.ro

Comentarii