Substanţa dopantă găsită în corpul Simonei Halep poate fi procurată şi sub formă de pudră albă pe filieră chineză

sâmbătă, 05 noiembrie 2022, 17:38
1 MIN
 Substanţa dopantă găsită în corpul Simonei Halep poate fi procurată şi sub formă de pudră albă pe filieră chineză

Roxadustat poate fi cumpărată din China. Substanţa activă Roxadustat poate fi găsită într-un singur medicament de pe piaţă în acest moment, Evrenzo. Roxadustat, însă, poate fi achiziţionată şi ca atare, sub formă de pulbere, prin intermediul unui site de vânzări din China. In corpul Simonei Halep a fost depistata substanta dopanta. 

Home Sunshine Pharma este o companie chineză care, potrivit versiunii în limba română a propriului site, vinde produse farmaceutice. „Hefei Home Sunshine Pharmaceutical Technology Co., Ltd., fondată în 2013, se află în oraşul Hefei, China. Compania este certificată ISO 9001: 2015 şi angajată în principal în furnizarea de API (ingrediente farmaceutice active), intermediari şi substanţe chimice fine. Considerăm calitatea şi credibilitatea produselor drept viaţa întreprinderii.

Echipa de conducere are o experienţă de peste 15 ani în industrie şi acordă o atenţie deosebită dinamicii pieţei. Cu un puternic simţ al mirosului pieţei, oferim clienţilor noştri cele mai profesionale servicii şi produse de ultimă oră.” Compania vinde şi Roxadustat, sub formă de „pulbere albă”. Evrenzo, medicamentul care conţine Roxadustat, a fost autorizat să fie pus pe piaţa europeană în august 2021. Agenţia Europeană a Medicamentului a permis comercializarea produsului în toate ţările UE.

Cititi mai multe pe defapt.ro

 

Comentarii