Tentaculele caracatiței din Primăria Capitalei. Personajele cheie din jurul lui Firea

joi, 17 septembrie 2020, 12:55
1 MIN
 Tentaculele caracatiței din Primăria Capitalei. Personajele cheie din jurul lui Firea

Nicușor Dan, candidatul susținut de către PNL și USR PLUS pentru Primăria Capitalei, a făcut public marți, într-o conferință de presă, cine face parte din caracatița care a acaparat Primăria Capitalei, sub mandatul Gabrielei Firea.

Personajul principal al rețelei este, potrivit lui Nicușor Dan, Speranța Cliseru, fost prefect de București la momentul 10 august 2018, având o implicare în violențele jandarmilor împotriva manifestanților, și Ilfov, între 2013-2014.

Mihai Daniel Rășică este directorul general al Politiei Locale București și preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei Municipale Străzi Poduri şi Pasaje. Nu a ajuns pe aceste poziții de conducere din întâmplare sau pentru că este extrem de compentent. Avantajul lui vine din faptul că este finul lui Florentin Pandele.

De altfel, la rândul său, Ștefan Văsîi a ocupat mai multe posturi în administraţia oraşului Voluntari, şef al Poliţiei Locale, director la societatea de apă şi canal, director la Green City, după care a fost detaşat la Corpul de Control al Primarului, apoi la Poliția Locală. De aici, a participat la concursul pentru ocuparea postului de şef al Poliției Locale Bucureşti.

Aflați care sunt ceilalți membri ai „caracatiței” controlate de Gabriela Firea de pe newsweek.ro.

Comentarii