Un cartier întreg nu doarme din cauza unei stații de beton. Amenințări cu procesul

sâmbătă, 23 iunie 2018, 16:12
1 MIN
 Un cartier întreg nu doarme din cauza unei stații de beton. Amenințări cu procesul

Un ieșean ne-a trimis un mesaj în mijlocul nopții spunându-ne că tot cartierul din zona străzii Aeroportului este treaz din cauza unei stații de beton care funcționează 24 de ore din 24. El a precizat că se strâng semnături pentru a fi trimisă o petiție la Primărie. Dacă nu se vor lua măsuri, oamenii sunt deciși să intenteze un proces în instanță.

"Vă scriu la această ora pentru că deși mâine la 7 trebuie să merg la serviciu, nu am cum să dorm, un cartier întreg nu are cum să doarmă! Asta deoarece în Iași pe strada Aeroportului a fost construită o stație de betoane exact în cartierul de locuințe. Stația de betoane funcționează 24/24 ore și face un zgomot absolut infernal, NIMENI NU DOARME! Nu ai cum, toate utilajele boncănesc, troncănesc, basculante turează motorul", scrie ieșeanul.

El a mai precizat că zgomonul permanent nu este singura problemă, strada fiind complet distrusă.

"În plus au stricat strada în decurs de o lună de zici ca ești după război, au înfundat mai multe canale, este ca la balamuc", a subliniat ieșeanul.

Locuitorii din zonă strâng semnături pentru o poziție oficiala în fața primăriei și spun că dacă problema nu se rezolvă va urma un proces în instanță.

Comentarii