Un individ care tăia cu un cuțit corturile electorale din Centru, imobilizat

vineri, 05 aprilie 2019, 12:55
2 MIN
 Un individ care tăia cu un cuțit corturile electorale din Centru, imobilizat

Un individ a fost surprins de polițiștii locali în timp ce tăia cu un cuțit corturile electorale din Centrul Iașului. El a fost somat să predea arma albă, dar a refuzat și au fost chemate întăriri. Până la urmă, bărbatul a fost imobilizat.

Comunicatul oficial

În data de 04 aprilie 2019, în jurul orelor 18.20, în timpul activităților de monitorizare și fluidizare a traficului rutier în zona Palatului Culturii, o patrulă din cadrul Serviciului Siguranța Circulației, s-a sesizat cu privire la o persoană de sex masculin ce provoca acte de vandalism. Aceasta din urmă, având asupra sa un cuțit, distrugea prin tăiere unul dintre corturile amplasate în zona mai sus- amintită.

Polițiștii locali l-au somat pe respectivul cetățean pentru încetarea actului contravențional, totodată adresându-i și somații de a pune la pământ cuțitul avut în mână. Întrucât niciuna dintre somații nu a fost luată în considerare, agenții de poliție locală au solicitat, prin stația de emisie-recepție din dotare, sprijinul colegilor. Având în vedere că la vederea agenților, bărbatul a devenit și mai agresiv, polițiștii locali au procedat gradual la folosirea forței, în vederea imobilizării contravenientului, misiune ce s-a dovedit a nu fi una ușoară. Aflându-se în timpul liber și trecând întâmplător prin zonă, un ofițer din cadrul Secției V Poliție a intervenit în sprijinul polițiștilor locali.

La fața locului a sosit echipajul de intervenție și patrula călare, care au stabilit identitatea persoanei și anume C.A., în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în comuna Lețcani, jud. Iași. Sus-numitul a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice, iar apoi predată agenților la Secția III Poliție, în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun.

politialocala-iasi.ro

Comentarii