Un magazin nou de bijuterii în Palas

joi, 23 noiembrie 2023, 22:24
1 MIN
 Un magazin nou de bijuterii în Palas

TEILOR, brand românesc în domeniul bijuteriilor de lux, şi-a extins prezenţa şi în Palas Mall Iaşi, în zona Atrium. Cel mai complex magazin TEILOR a fost inaugurat pe 22 noiembrie în cadrul Galei Diamonds, organizată în Atrium Palas.

„În Iaşi este o comunitate de business extrem de importantă. Am ales să dezvoltăm aici cel mai frumos şi mai complex magazin din punct de vedere al designului şi al arhitecturii, dar şi ca investiţie financiară, pentru că simţim că şi aici este corul nostru. Noi suntem brand românesc, iar anul acesta facem 25 de ani. Primul magazin s-a născut pe strada Teilor în Piteşti, aşadar este absolut normal să investim acolo unde avem inima, în România”, a declarat Iulia Novac, marketing manager la TEILOR.

Noul magazin TEILOR de la Palas Mall şi oferă bijuterii cu preţuri care încep de la 300 de lei şi pot ajunge la zeci de mii de euro. „În noul magazin TEILOR sunt piese din toate gamele, atât piese affordable, cât şi piese high jewellery, pentru că, într-adevăr, acesta este corul nostru, pe piese cu diamante, de la brăţări clasice, brăţări tenis, piese clasice, până la modele foarte complexe”, a adăugat Iulia Novac.

Fondat în 1998 de Florin şi Geanina Enache, TEILOR are în prezent peste 60 de magazine în cinci ţări europene. TEILOR reprezintă un punct de referinţă pentru bijuterii de aur, platină, diamante şi pietre preţioase. 

Comentarii