Un membru AUR, angajat al Senatului, a fost prins de SPP cu cannabis

vineri, 27 august 2021, 11:25
1 MIN
 Un membru AUR, angajat al Senatului, a fost prins de SPP cu cannabis

Poliţia Capitalei a transmis că Secţia 17 a fost sesizată de SPP cu privire la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni: ”Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul, Mircea Chiriliă Partenie Gheorgheosu, este membru AUR, expert în comunicare, şi lucrează la Senat, susţin sursele judiciare consultate de G4Media. Angajatul Parlamentului care a fost prins, vineri dimineaţă, de ofiţerii SPP cu un pliculeţ de substanţă ce părea a fi marijuana a recunoscut, în timpul percheziţiei, că are asupra lui cannabis, au transmis surse judiciare pentru G4Media.

Mircea Chirilă Gheorgheosu este angajat al Senatului şi a precizat că substanţa este folosită pentru consumul propriu. Substanţele găsite asupra acestuia vor fi trimise la analize pentru a identifica exact natura acestora.

SURSA: G4MEDIA

Comentarii