Un tânăr arab și unul de la SRI și-au dat pumni într-o sală din Alexandru – VIDEO

marți, 22 noiembrie 2022, 09:51
1 MIN
 Un tânăr arab și unul de la SRI și-au dat pumni într-o sală din Alexandru – VIDEO

Bătaia a avut loc în sala de forță a Body Line din Alexandru însă protagoniștii nu mai au voie în interior. De altfel, scandalul ar fi pornit de la o fată. Cei doi se antrenau în colțuri diferite iar la un moment dat s-au întâlnit la mijloc. 

În imagini se poate vedea că tânărul în roșu, de naționalitate arabă lovește primul apoi cei doi se încaieră. Celălalt tânăr implicat în altercație, în tricou negru, ar lucra la Serviciul Român de Informații, potrivit unor tineri din sală care îl cunoșteau, însă nu este sigură informația.

Cei doi au fost despărțiți de alți tineri din interior însă la un moment dat cei doi se încaieră din nou iar tânărul arab este lovit decisiv de celălalt și cade pe o bancă.

Polițiștii au precizat că au deschis un dosar penal. IPJ IASI.

"În după-amiaza zilei de 19 noiembrie a.c., la o sală de sport (Fitness) din municipiul Iași a fost sesizată o altercație între 2 clienți. Polițiștii Secției 1 Poliție Iași deplasați la fața locului au stabilit că, în urma unui conflict spontan, cei doi s-au lovit reciproc. Ambele persoane au depus plângere. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind întocmite dosare penale", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Comentarii