Unde și ce străzi și drumuri se mai asfaltează în județ

joi, 15 februarie 2024, 22:06
1 MIN
 Unde și ce străzi și drumuri se mai asfaltează în județ

Trei primării din județ se pregătesc săptămâna aceasta să asfalteze străzi, odată cu lansarea în licitație a contractelor de lucrări. La Tg. Frumos, de 5,6 milioane de lei, la Erbiceni, de 6,4 milioane, iar la Răducăneni, cât primele două la un loc. Cu aproape 12 milioane de lei din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Primăria Răducăneni vrea să modernizeze 14 segmente de drum, cu o lungime totală de 7,5 km, inclusiv amenajarea intersecțiilor cu DN 28 (Iași-Albița) și cu DJ 244F. Înscrierea ofertelor se va încheia pe 1 martie, iar contractul ar urma să dureze doi ani.

Mai aproape de municipiul Iași, tot cu bani din Programul Național de Investiții, se vor asfalta 4 km de drum. Este vorba de străzi din comuna Erbiceni unde s-au încheiat șantierele la rețeaua de canalizare. Primăria are la dispoziție 6,4 milioane de lei. Termenul de depunere a ofertelor este tot 1 martie, iar durata lucrărilor va fi de un an.

La Tg. Frumos vor fi modernizate 10 segmente de străzi, cu o lungime totală de 3,6 km. Primăria locală va deconta lucrările tot prin Programul „Anghel Saligny”, pentru 5,6 milioane de lei. Ofertele pentru acest pachet sunt așteptate până pe 29 februarie, iar contractul va avea o durată de patru ani. 

Comentarii