Advertorial

Util: Unde găsești aproape tot ce ai nevoie pentru un nou născut

vineri, 13 septembrie 2019, 01:50
2 MIN

Astăzi ne îndreptăm atenția către cei care experimentează bucuria și emoția ce vin odată cu știrea că vor deveni părinți, bunici sau unchi.

După euforia unei astfel de vești, urmează conștientizarea faptului că un astfel de eveniment necesită pregătire. La nivel afectiv, pentru că venirea unui bebeluș implică niște schimbări, dar și la nivel concret pentru că pregătirea pentru naștere și venirea bebelușului acasă nu sunt activități de neluat în seamă.

Lenjerie pentru pătuț, termometru, căruț, scutece, cădiță, haine, medicamente, scaun pentru mașină și câte alte lucruri sunt necesare uni nou născut. Și nici nu am amintit despre cele necesare pregătirii bagajului pentru maternitate. Sunt multe de pregătit și acest gând vă poate face să simți agitație, frustrare și chiar angoasă.

Vestea bună este că la Egros Shopping Iași găsești aproape tot ce ați putea avea nevoie pentru ca venirea celui mic să nu vă găsească nepregătiți.

De la saltea, pătuț, dulap și accesorii pentru camera bebelușului la biberoane, sterilizator și chiar lapte praf.

In general mamele în devenire doresc să se implice în tot ceia ce înseamnă pregătirea pentru viitorul bebeluș, iar uneori acest demers poate fi obositor. În cazul în care alegeți Egros Shopping pentru pregătirea trusoului viitorului bebeluș puteți face pauze de odihnă și nu numai în zona de Food.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi numeroase produse și servicii. Acest lucru făcând din Egros Shopping Iasi, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce ai nevoie.

Egros Shopping Iasi – locul în care găsești de toate!

Comentarii