VIDEO – Smintiţii care au ucis copilul de 2 ani rămân după gratii: contestaţii respinse

marți, 14 decembrie 2021, 02:50
1 MIN
 VIDEO – Smintiţii care au ucis copilul de 2 ani rămân după gratii: contestaţii respinse

Cei doi smintiţi care au ucis în chinuri o fetiţă de nici doi ani îşi vor petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Magistraţii Tribunalului au respins ieri contestaţia depusă de Mădălina Pristăviţă şi Ionuţ Răusanu dispusă împotriva lor de Judecătorie, joi. Acuzaţii vor rămâne închişi cel puţin până pe 14 ianuarie. Cei doi sunt acuzaţi de procurorii de pe lângă Tribunal de omor calificat, tentativă la omor calificat şi rele tratamente aplicate minorului. Conform anchetatorilor, în perioada aprilie – septembrie, cei doi au torturat-o aproape zilnic pe fiica Mădălinei Pristăviţă, Sophia. 

Fetiţa a fost bătută în mod repetat, izbită cu capul de gresie şi muşcată de Ionuţ Răusanu ori introdusă în maşina de spălat aflată în funcţiune sau într-o ladă frigorică de către propria sa mamă. Fetiţa era maltratată în prezenţa celor doi copii ai lui Răusanu, ca „exemplu”.

Cititi si: Mama fetiţei de 2 ani care a murit în condiţii suspecte şi concubinul ei, arestați

Deşi comportamentul celor doi era cunoscut de cei din jur, nimeni nu a intervenit pentru a o salva pe micuţa Sophie. În cele din urmă, susţin anchetatorii, cei doi au înecat-o în cada de baie. Fetiţa a fost adusă la spital în comă de gradul IV, în stop cardio-respirator, prezentând multiple fracturi, vânătăi şi muşcături. Sophie a murit după cinci zile de la internare. Expertizele psihiatrice solicitate de procurori nu au identificat nicio afecţiune care să le justifice în vreun fel comportamentul criminal.

 

Comentarii