VIDEO: Sofia Vicoveanca a țipat la niște copii care dansau în fața scenei. Își cere iertare

joi, 26 august 2021, 13:00
2 MIN
 VIDEO: Sofia Vicoveanca a țipat la niște copii care dansau în fața scenei. Își cere iertare

Sofia Vicoveanca a fost implicată într-un scandal chiar în timpul unui concert din judeţul Neamţ. Cântăreața de muzică populară a început să tipe la câțiva copii în costume populare care dansau în faţa scenei și imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Sofia Vicoveanca regretă gestul și își cere iertare.

'Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate' a spus artista.

Sofia Vicoveanca a fost invitată să cânte, la sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț. Ba chiar, Sofia Vicoveanca a avut statutul de invitat de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului.

Totuși, în timp ce concerta, Sofia Vicoveanca a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a început să țipe la mai mulți tineri care dansau pe melodiile cântate de ea. Întregul moment a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

La un moment dat, Sofia Vicoveanca s-a oprit din cântat și a început să țipe la tinerii care jucau. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!, a strigat Sofia Vicoveanca la microfon.

Apoi, interpreta de muzică populară a continuat să cânte liniștită, precum nimic nu se întâmplase. Tinerii cărora cântăreața li se adresase au pus punct horei și au plecat din zona din fața scenei.

Aflați amănunte de pe viva.ro.

Comentarii