VIDEO Un bizon din traficul ieșean taie calea unui tramvai cu BMW-ul. Vorbea și la telefon

luni, 09 august 2021, 13:36
1 MIN
 VIDEO Un bizon din traficul ieșean taie calea unui tramvai cu BMW-ul. Vorbea și la telefon

Un tânăr șofer din municipiul Iași a fost filmat, la finalul săptămânii trecute, în timp ce a tăiat calea unui tramvai, pe strada Străpungere Silvestru, în zona Gării.

 În filmarea video se poate observa că șoferul care se afla la volanul unei mașini BMW vorbea la telefon în momentul în care a virat stânga, fără să semnalizeze, în fața tramvaiului. Tramvaiul care tocmai plecase din stație nu avea viteză, iar vatmanul a reușit să evite o nouă ciocnire cu autoturismul.

Amintim că vinerea trecută un șofer în vârstă de 70 de ani a tăiat calea unui tramvai, în zona Minerva, din cartierul Alexandru cel Bun, pe linie dublă continuă. În acest caz, vatmanul nu a reușit să evite ciocnirea cu mașina, intrând în coliziune cu autoturismul, care a fost proiectat pe peronul stației. Șoferul a rămas încarcerat, iar ulterior a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, în timp ce tramvaiul a deraiat de pe șine. Circulația în zonă a autoturismelor și tramvaielor a fost oprit pentru aproximativ o oră.

Citește și: VIDEO&FOTO: Cum a reuşit un bărbat de 70 de ani să deraieze un tramvai în Iași

Comentarii