Vilă cu etaj pe roţi

duminică, 02 mai 2021, 03:30
2 MIN
 Vilă cu etaj pe roţi

Autorulota SAIC Maxus are un etaj în plus față de rulotele clasice.

În perioada pandemiei Covid19, afacerile cu rulote au explodat, fiind forma cea mai sigură de turism.

Dar dacă o rulotă simplă, cu doar un etaj, nu vă mai ajunge, iată că fabricantul chinez SAIC a prezentat un model nou de autorulotă care are şi etaj. În trafic, rulota arată ca una normală, dar când se opreşte pentru campare, prin apăsarea unui buton, pe acoperiş se ridică automat încă un etaj.

Accesul la etajul superior se face cu ajutorul unui lift (!), iar acolo turiștii se pot bucura de un salon pentru ceai complet echipat și o terasă.

Ferestrele pot trece de la clar la opac, în funcție de nevoile dvs. de confidențialitate. Nu puteți depozita mobilier mare la etaj, așa că poza oficială de pe site-ul companiei arată spațiul de la etaj populat doar cu mese joase și perne.

Etajul are 12 metri  pătrați, iar parterul are 20 de metri pătrați (după extinderea unor corpuri de ”clădire” în lateral, tot prin apăsarea unui buton (parterul include un living, bucătăria, „barul de lux” și o baie). Spațiile de locuit interioare pot fi echipate cu orice număr de articole de confort și lux, cum ar fi un sistem audio JBL, mașină de spălat, chicinetă și aer condiționat. Există, de asemenea, o zonă de gătit exterioară, care se extinde în spatele roții din spate, și care poate fi o superbă bucătărie în aer liber.

Din păcate, preţul este de-a dreptul exorbitant – nu costă cât o vilă cu etaj, ci mai degrabă cât un bloc (mai mic) – 413.0000 $!!

Comentarii