Weekend cu spectacole şi concerte la Casa Studenţilor

marți, 01 noiembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Weekend cu spectacole şi concerte la Casa Studenţilor

Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) din Iaşi sărbătoreşte 65 de ani de la înfiinţare. În perioada 4-7 noiembrie 2022 vor avea loc „Zilele Casei de Cultură a Studenţilor” şi vor fi organizate o serie de manifestări cultural-artistice, cu scopul de a evidenţia rolul pe care instituţia l-a avut şi îl are în mediul studenţesc.

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc o nouă premieră în regia lui Andrei Ciobanu. Trupele Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi partenerii Tazu Dance şi Hometown Dance vor prezenta mai multe momente artistice într-un spectacol sincretic.

Sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 19:00, tinerii de la Clubul Susţine Artiştii Ieşeni vor încânta publicul cu un concert de muzică folk şi pop în sala „Gaudeamus” de la CCS.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 19:00, în parcarea Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi se va desfăşura un concert în aer liber.

În încheiere, luni, pe 7 noiembrie, începând cu ora 19:00, va avea loc „Gala Studentului Ieşean”, eveniment în care instituţia va premia excelenţa în educaţie, artă şi implicarea în comunitate.

Accesul la evenimentele din cadrul „Zilele Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi” – 65 de ani de activitate se face pe bază de invitaţie ce poate fi ridicată de la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

Comentarii