„Ziua Iubirii” a trecut; rămâne ura din restul anului

sâmbătă, 17 februarie 2018, 14:09
3 MIN
 „Ziua Iubirii” a trecut; rămâne ura din restul anului

"Iubirea e un lucru mare" (Ion Băieşu)

"De la amor la omor e doar un topor" (Gică, recidivist)

Miercuri a fost Ziua Îndrăgostiţilor, care a încununat (pus capac?) lunga perioadă de pregătiri din partea bărbaţilor şi de aşteptări din partea doamnelor. Avem informaţii din teren, despre impactul evenimentului asupra românilor:

                                                       laugh         cheeky         blush

cheeky Încă de la prima oră, imediat după miezul nopţii, la 0.15, tânărul Antonel Mănuşă s-a transformat într-un veritabil Casanova şi, la adăpostul beznei, s-a strecurat încet în locuinţa Anemonei Praştie, 92 de ani. Vecinii doamnei, treziţi de zbierete, au apucat doar să-l vadă pe îndrăgostit cum sărea gardul cu un curcan în cârcă.

cheeky Şi doamna Melamina Pătură a fost vizitată în zorii Zilei Îndrăgostiţilor de un zburător cu negre plete, dar acesta n-a avut ochi pentru pasărea doamnei, ci i-a sustras două bidoane cu vin alb păstrate în odaia pentru oaspeţi.

cheeky Marcel Pastramă şi Petronel Ocară s-au bărbierit, s-au aranjat şi şi-au pus hainele bune; Petronel a ajuns la Marcel pe la prânz, să-l scoată în oraş, cu prietenele lor, la un local. Marcel a dat ceva, de curaj, iar pofta li s-a deschis. Prietenele lor îi aşteptau şi aseară, la închiderea ediţiei, în frig, înjurând de mama focului.

cheeky Primarul din Consumatori, Gigel Tălâmbă, a organizat de Valentine's Day o seară dedicată iubirii, prilej cu care a ţinut să repete că "PSD iubeşte consumatorii" şi că, în curând, toate femeile din localitate se vor putea angaja ca motostivuitoare, motorete, motopompe, motocoase sau chiar motocei.

                                                        laugh         frown       cheeky

cheeky Cu aceeaşi ocazie, primarul a oferit participanţilor sucuri de culoarea iubirii, adică "Zmeurel", "Căpşunel" şi alte chestii dulci şi roz, aromatizate sintetic. Din acest motiv, bărbaţii s-au strecurat, neobservaţi, din Căminul Cultural, până la bufet, unde au luat zmeurată, căpşunică şi rose popesc.

cheeky Şi la Căminul Cultural din Puturoşi s-a organizat eveniment de Valentine's Day, cu concurs sătesc de dans artistic. Premiul a ajuns la nea Gică, meşterul bun la toate al Primăriei: în ciuda celor 85 de ani, s-a zbânţuit toată seara, până când cineva a scos din priză ştecherul de la firul pe care Gică îl apucase cu ambele mâini când a vrut să îl izoleze cu leucoplast.

cheeky De Valentine's Day, declaraţiile de dragoste făcute de tinerii dintr-un cartier întreg n-au putut fi înţelese de iubitele lor, fiindcă o căţea nebună din curtea unei doamne cu vârstă înaintată şi vată în urechi a lătrat fără încetare. Fetele au priceput doar "Te ham!" sau, cel mult, "Eşti cea mai hau-hau!" şi au rămas dezamăgite.

cheeky Satul Hămesiţi a ieşit în evidenţă prin balul mascat de Ziua Îndrăgostiţilor; cu acest prilej, oamenii de ordine au săltat cu duba mai mulţi cetăţeni îmbrăcaţi doar în ciorapi şi bască, deşi aceştia au strigat că sunt mascaţi în bugetari cu salariul mărit de PSD.

 

Stupidon

Comentarii