Amanta lui Bill Clinton, „Energizer”, era adusă frecvent în casa în care locuia Hillary

marți, 22 iulie 2014, 15:57
1 MIN
 Amanta lui Bill Clinton, „Energizer”, era adusă frecvent în casa în care locuia Hillary

Aparenţele familiei perfecte pe care o aveau Bill şi Hillary Clinton s-au năruit ca un castel de nisip, după ce fostul preşedinte a plecat de la Casa Albă.

Cartea "Detaliile familiei prezidenţiale: agenţii serviciilor secrete dezvăluie viaţa secretă a preşedinţilor" se găsesc mai multe informatii incredibile despre trecutul amoros al lui Bill Clinton.

Volumul, scris de Ronald Kessler, arată că fostul preşedinte Bill Clinton a avut o amantă numită "Energizer", pe care nu s-a ferit să o aducă în casa în care locuia cu Hillary în New York.

Amanta, o blondă cu sânii mari, ajunsese să se simtă în căminul conjugal al lui Bill ca la ea acasă. "Într-o zi foarte călduroasă a purtat un top minuscul, iar când se apleca sânii îi erau foarte expuşi", se arată în volumul respectiv.

Bill Blinton nu a înşelat-o pe soţia lui cu o singură femeie. Este de notorietate aventura cu Monica Lewinsky din anul 1995, care s-a transformat într-un scandal la nivel interaţional. În 1998, el şi-a cerut scuze public pentru escapada amoroasă… de sub biroul oval.

De asemenea, el a recunoscut o aventură şi cu o femeie pe nume Gennifer Flowers. Alte escape, pe care el nu le-a recunsocut niciodată, au fost cu Elizbeth Ward Gracen, participantă la Miss America şi cu Kyle Browning. Aceasta din urmă susţine că a făcut sex cu Bill în perioada 1970-1992.

 

Comentarii