Concursul Județean de Interpretare „Valentina Scrumeda” la Ateneul Tătărași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

Concursul Județean de Interpretare „Valentina Scrumeda” la Ateneul Tătărași

GALERIE
concurs (1)concurs (2)
  • concurs (1)
  • concurs (2)
- +

Colegiul Tehnic Mihail Sturdza, din Iași, continuă seria succeselor și a activităților cu un impact major la nivel educativ, grație bine cunoscutului Concurs Județean de Interpretare „Valentina Scrumeda”, aflat deja la a VIII-a ediție, concurs ce s-a desfășurat la finalul lunii aprilie 2018, la Ateneul Tătărași.

Într-o atmosferă festivă, elevii de la numeroase licee din Iași, Galați, Neamț, Botoșani sau Vaslui s-au întrecut pentru a obține premiile mult râvnite. Cele două secțiuni ale concursului sunt dictarea și interpretarea poetică, iar premiile generoase, oferite de familia regretatei doamne Scrumeda au fost cele care i-au ambiționat pe toți concurenții.

Printre participanții la acest eveniment important din viața învățământului ieșean s-au numărat elevi de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Iași, Liceul Tehnologic „Ionel Teodoreanu”, Victoria; Liceul Tehnologic de Mecatronică și de Automatizări, Iași; Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”, Iași; Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”; Colegiul Tehnic de Transporturi și de Construcții de Mașini, Iași; Colegiul Tehnic de Telecomunicații „Gheorghe Mârzescu”, Colegiul Tehnic „Petru Poni”; Colegiul Economic de Turism; Colegiul Tehnic „I. C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic „Petru Rareș”, din Bârlad, Colegiul Teoretic „Ștefan cel Mare”, din Târgu Neamț.

Prezența membrilor familiei Scrumeda, a profesorului universitar și a actorului Doru Zaharia, fost elev al doamnei profesoare, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Judetean Iași este o dovadă a susținerii de care se bucură organizatorii concursului, elevi și profesori ai Colegiului Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Romantic

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.