De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

Descopera avantajele dezvoltarii afacerii tale si in mediul online (P)

miercuri, 21 septembrie 2022, 08:44
2 MIN
 Descopera avantajele dezvoltarii afacerii tale si in mediul online (P)

Daca esti un brand nou pe piata, sau chiar in curs de scalare, este ideal pentru tine sa iti faci simtita prezenta si pe alte planuri, nu doar in cel fizic. Exploatarea la maxim a tuturor posibilitatilor pe care le ai pentru afacerea ta iti poate aduce castiguri nebanuite. Reticenta sau frica de necunoscut nu sunt variabile care ar trebui sa faca parte dintr-o astfel de ecuatie. Mai ales daca alegi sa colaborezi cu profesionisti care iti pot garanta succes. Incearca, risca si vei vedea ca ai luat decizia corecta cu EasyCart – o platforma de creare magazin online, prin intermediul careia vei reusi sa iti duci afacerea la un alt nivel, cu investitii minime.

De ce sa iti doresti sa dezvolti un magazin online?

Cu siguranta ca inainte de orice pas pe care il faci, este nevoie de o analiza amanuntita a avantajelor si dezavantajelor. Pentru a-ti fi mai usor, iti expunem pe scurt o lista cu cele mai importante beneficii pe care le vei obtine prin dezvoltarea si deschiderea unui magazin online.

  • Capeti instant o vizibilitate mai mare

Faptul ca esti acum prezent in doua planuri distincte iti ofera posibilitatea sa ajungi la mult mai multi oameni interesati de ceea ce ai tu de oferit; oameni care poate ca nu ar fi aflat niciodata de tine din cauza inconvenientelor de ordin demografic sau de orice alta natura. Prin intermediul unui magazin fizic acoperi majoritar un public prezent pe o raza foarte redusa. In schimb, online-ul te ajuta sa depasesti bariere, sa iei contact cu oameni din alte orase sau chiar tari, daca ajungi sa te dezvolti si pe plan international.

  • Este mai usor sa te promovezi

Acum, ai la dispozitie nenumarate instrumente prin care poti ajunge in fata persoanei pe care o vizezi, in momentul exact pe care tu il doresti. Asta se poate intampla cu doar cateva click-uri, iar de la interactiune pana la conversie mai este doar un pas.

  • Ai mai multe vanzari

Direct legat de cele doua aspecte anterioare, datorita faptului ca iei contact cu mai multe persoane, exista sansa clara de mai multe activitati de cumparare. Principalul avantaj al online-ului este ca te ajuta sa fii si in alte locuri, nu doar in cel care esti de fapt, iar pentru vanzari acesta este un lucru mai mult decat important.

  • Vei observa cresteri ale profitului

In final, aspectul care ar trebui sa te convinga cel mai usor de utilitatea unui magazin online este faptul ca vei avea parte de mai mult castig cu aceeasi investitie. Ramai prezent si in punctul in care te-ai consacrat, ramai la fel de autentic, doar deschizi mai multe usi de acces catre tine, iar aceasta posibilitate nu trebuie sa ramana neexploatata.

  • Te poti baza pe noi atat in ceea ce priveste crearea, cat si administrarea magazinului tau online

La EasyCart ne angajam sa iti oferim servicii complete in ceea ce priveste crearea site-ului, dar si instrumentele de gestionare, promovare si eficientizare a vanzarilor. Ne vom ocupa de absolut tot ce presupune acest proces pentru ca tu sa il poti pune in functiune si sa te bucuri de avantajele sale in cel mai scurt timp. Tot ce ai de facut este sa accesezi platforma online, unde vei introduce datele solicitate, urmand ca noi sa te contactam in decurs de 24 de ore. Vor fi necesare discutii si analize in prealabil pentru a putea intelege cat mai bine afacerea, dar imediat ce este depasit acest pas, magazinul propriu-zis va fi gata in aproximativ una sau doua saptamani, dupa care te poti bucura de cresterea vizibila a vanzarilor.

Comentarii