Discounturi la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Discounturi la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

GALERIE
Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi
  • Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi
- +

Între 7 şi 21 decembrie, antreprenorii ieşeni care doresc să-şi deschidă o firmă, să opereze modificări în actele acesteia sau să o închidă, pot beneficia de campania PRO-BUSINESS a Camerei de Comerţ, prin care obţin un discount de 15% la serviciile de consultanţă şi asistenţă privind proceduri Registrul Comerţului.

Tot ce trebuie să facă aceştia este să intre pe site-ul Camerei de Comerţ (www.cciasi.ro) şi să completeze talonul online pentru a se înscrie în campanie.

Pe lângă discountul de 15%, în ziua de 22 decembrie va avea loc o tragere la sorţi. Unul dintre care cei care au participat la campanie va beneficia de găzduirea gratuită a unui banner web pe site-ul Camerei de Comerţ, timp de 6 luni.

"Calitatea serviciilor noastre este certificată de 25 de ani de experienţă în aceste proceduri. Asigurăm servicii complete privind proceduri specifice Registrului Comerţului, de la consultanţă prealabilă, la asistenţă, întocmire şi înregistrarea efectivă a actelor în Registrului Comerţului, pentru toate tipurile de operaţiuni (înmatriculări, menţiuni diverse, radieri) şi pentru toate tipurile de entităţi (PFA, ÎI, ÎF, SC). Deşi avem deja cele mai bune preţuri şi cel mai bun raport calitate/preţ, prin campania PRO-BUSINESS venim cu un bonus de 15% pe care îl oferim antreprenorilor ieşeni”, a precizat Alina Grădinariu, consilier juridic, coordonatorul campaniei PRO-BUSINESS.

Campania PRO-BUSINESS nu se va limita doar la acest serviciu şi doar la această perioadă. La începutul anului viitor, campania va continua şi pentru alte servicii oferite de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.