EXCLUSIV – VIDEO&FOTO: Droguri găsite și în scutecele bebelușilor! Percheziții în Iași

joi, 04 martie 2021, 06:25
2 MIN

În această dimineață procurorii DIICOT IAȘI, ofițerii Antidrog de la Crimă Organizată și forțele speciale din cadrul Jandarmeriei Române au descins peste mai mulți traficanți de droguri și substanțe psihoactive.

UPDATE

S-au terminat perchezițiile pe Sărărie. Trei bărbați și trei femei au fost trimiși la audieri. În total, în urma descinderilor de la Iași, 22 de persoane vor fi audiate.

UPDATE

Membrii familiei de pe Sărărie care se ocupă cu traficul de droguri sunt Balan McDonald's, Balan Losangeles, Balan Barcelona, Balan Marcelone. Aceștia le vindeau substanțele interzise în special liceenilor.

Vecinii familiei Balan spun că adolescenții veneau în special după-amiaza la poartă pentru a-și lua dozele și de multe ori îi vedeau întinși pe asfalt, drogați sau în sevraj.

UPDATE

Anchetatorii spun că traficanții aveau ascunse droguri peste tot, inclusiv în scutecele copiilor, ei fiind pregătiți astfel să fugă dacă venea Poliția.

INFO

La această oră în municipiul Iași se fac mai multe percheziții domiciliare la adresele unor traficanți de astfel de substanțe. Sunt vizați mai mulți suspecți care au preocupări infracționale grave din sfera traficului de droguri și de substanțe psihoactive.

Procurorii DIICOT au hotărât să pună capăt activității infracționale a acestor traficanți care, din informațiile obținute de reporteri, comercializau astfel de substanțe interzise pe întreg municipiul Iași.

Perchezițiile sunt în curs de desfășurare la un număr de aproximativ 15 adrese de domiciliu și locuințe ale traficanților. Sunt căutate droguri, substanțe psihoactive (denumite generic etnobotanice), precum și banii obținuți din întreg traficul.

Imagini din Dalas:

Imagini de pe Sărărie:

Alte imagini de pe Sărărie:

Imagini din Tătărași:

În această dimineață au fost descinderi în spatele Primăriei Iași, pe Sărărie, în Tătărași (Baș Ceauș) și în Dalas.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii