O tânără de 19 ani a murit după ce s-a izbit într-un TIR cu mașina primită cadou de ziua ei

miercuri, 01 mai 2024, 09:38
1 MIN
 O tânără de 19 ani a murit după ce s-a izbit într-un TIR cu mașina primită cadou de ziua ei

Avea doar 19 ani, însă destinul i-a fost curmat într-un accident cumplit pe drumul naţional 6, din localitatea Ciochiuţa, judeţul Mehedinţi. Sonia îşi luase permisul de conducere în urmă cu un an, însă, deşi era începătoare, grăbită să ajungă acasă, fata a ignorat limita legală de viteză. Decizia i-a fost fatală.

În urmă cu două luni, Sonia şi-a sărbătoarit ziua de naştere împreună cu familia şi câţiva prieteni. Fata împlinise 19 ani şi se bucura de viaţă. Ieri, însă, maşina care i-a fost dată în dar de părinţi s-a transformat într-o capcană mortală. În drum spre casă, şoferiţa începătoare, a ignorat limita legală de viteză. Într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul volanului.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat.

Captivă printre fiarele contorsionate, cu ultimele puteri, Sonia a sperat că va putea fi salvată la timp. Speriaţi, ceilalţi participanţi la trafic au sunat imediat la 112 şi au încercat să o scoată pe tânără din maşină. La scurt timp au ajuns mai multe echipaje de intervenţie.
Din păcate, în ciuda tuturor efoturilor salvatorilor, pentru tânăra de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. Fata a decedat la scurt timp după impact.

Sursa: observator.ro

Comentarii