Păpuşaţii revin în ring, după ce s-au văzut cu sacii politici în căruţă

miercuri, 09 decembrie 2020, 02:50
3 MIN
 Păpuşaţii revin în ring, după ce s-au văzut cu sacii politici în căruţă

Noi credeam că junele Electrician şăf de la partidoi chefuiește de nu mai poate zilele astea, după ce s-a văzut cu dipotăţia în căruţă, dar iote că omul ţine să ne contrazică, stimaţi telespectatori: cică sărbătoreşte tot prin muncă! 

Cum ce fel de muncă? Aia pe care o ştie el cel mai bine: de tras sfori şi curmeie politice pentru cei ce-l păpuşează. De-un par egzamplu, auzim căci recent personagiul ar fi avut o lungă şi constructivă discuţiune cu madama cu Camelii. Madamă despe care unii se grăbeau să spună că a fost scoasă complet pe tuşă din viaţa publică odată cu pierderea locului de pe listele de candidaturi la dipotaţi, şi cărora, iată, le putem spune acuma că s-au înşelat crezând asta, căci madama încă mai are ce oferi şi negocia, chiar dacă e pe margine.

Poate că aţi uitat, dar ea are doi conţilieri puşi cu mânuţa ei în conţilul local. Iar cei doi, nu prea abili politic căci nu auexperienţă, ar fi devenit mină de aur acuma, în condiţiile în care nu prea e majoritate în conţil.

Dar, să revenim la oiţele noastre, adicătelea marea discuţiune a madamei cu Electricianul şăf. Daţi aşadar foaia la pulsuleţul următor şi trageţi cafeluţa mai aproape, căci sunt chestiuni ce s-ar putea să vă privească mai îndeaproape decât vi se pare, aşaa, la prima vedere!

Va trăda au ba cauza cea dreaptă madama cu Camelii?

Cum vă povesteam aicea şi săptămâna trecută, cică premarele liberal Mihăiţă cel Roş şi Electricianul şăf cel Vânăt de la partidoi nu au renunţat la impunerea ca vicepremare a băiatului de mingi al buhaiului şantajist Ghihocel, conţilierul ăla local pus pe liste de dipotatul şantajat şi deştept Grămadă, chiar dacă tentativa de acum câteva zile a căzut. Ca urmare, Electricianul s-a implicat din nou zilele astea, după ce premarele a ameninţat zilele trecute pe conţilierii partidoiului cu zoaiele buhaiului, dar ameninţarea nu a ţinut.

Ei bine, revenim la cei doi conţilieri ai madamei, de care vorbeam mai sus, căci ei au devenit acuma tătă cheia şi lacata, fără votul lor neputându-se face golănia de care are nevoie tătă suflarea mafiei imobiliare de pe rostogolul Iaşului. Cică Electricianul şăf ar fi avut mandat de la liberalul Mihăiţă să-i propună madamei, la alegere, fie funcţia de derector la “Negruzzi”, unde în curând va fi concurs, fie chiar şefia de la Inşpektorat (dacă nu cumva i se vor cere ambele, deşi nu credem). Iar la schimb madama să plătească preţul trădării: să-şi pună cei doi oameni din conţil să voteze cum vor buhaiul şantajist cel negru, Electricianul cel vânăt curentat de el şi Mihăiţă roşcovanul cel ce pare şantajat cu hârdăul deasupra capului.

Mda, cam aşa stau lucrurile acuma, în acest moment, stimaţi telespectatori. Nu vă uitaţi la noi, că nu avem de unde şti ce va face aicea madama. Evident, o ştim de om moral, care nu se bagă în astfel de combinaţiuni ruşinoase şi atât de păguboase pentru urbe. Dar, pentru orice eventualitate, am zic că merită să stăm în continuare cu creionul de tensiune pe Electrician. Cine ştie ce scurt mai face poc pe la tabloul de siguranţe…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii