Primarul Chirica întrerupe orice negocieri cu Cosette Chichirău: “Pe vecie”

vineri, 23 aprilie 2021, 14:24
2 MIN
 Primarul Chirica întrerupe orice negocieri cu Cosette Chichirău: “Pe vecie”

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a anunţat într-o conferinţă de presă că întrerupe orice dialog cu deputatul Cosette Chichirău. “Pe vecie”, a tunat edilul. El o acuză pe Chichirău că a blocat cu cinism adoptarea bugetului municpiului Iaşi.

“A minţit cu neruşinare că vrea binele municipiului Iaşi. A furat 24.000 de voturi de la alegătorii Iaşului şi în cele din urmă i-a trântit de pământ cu un cinism ieşit din comun. Nu voi accepta dialogul cu doamna Cosette Chichirău atâtat imp cât sunt primar al municipiului Iaşi, o zi sau o veşnicie. Pentru mine a luat sfârşit aseară când într-o modalitate lipsită de cea mai mică posibilitate a lăsa o uşă deschisă a izbit cu cinism bugetul municipiului Iaşi în condiţiile în care ştia, a fost anunţată de săptămâni bune că nu putem continua fiindcă legea ne interzice orice transfer financiar cu data de 23. A făcut-o cu cinism împotriva ieşenilor”, a spus primarul într-o conferinţă de presă.(VEZI MINUNTUL 9:15)

Cititi si: Bugetul Iașului, în aer. Chirica pierde bătălia din Consiliu. USR – abţinere, PSD – afară

Dimineaţă într-o postare a pe Facebook, Cosette Chichirău a demontat o parte din acuzaţiile primarului Chirica şi a spus că municipiului are bani în conturi pentru continuarea activităţii curente. “Iaşul NU rămâne fără bani. Sunt 88 de milioane de lei în conturile primăriei, bani care sunt arhisuficienţi pentru plata cheltuielilor curente şi a salariilor. Chiar dacă bugetul nu a fost votat, nu se blochează nimic. Nu se stinge lumina decât în mintea lui Chirica”, afirmă Chichirău.

Cititi si: Primarul Chirica şi deputatul Chichirău o nouă rundă de acuzaţii pe tema bugetului municipiului

Comentarii