De Business

Punem punctul pe știi

SCHIMBĂRI în flota de avioane la TAROM! Dispar unele modele

joi, 23 iunie 2016, 12:33
1 MIN
 SCHIMBĂRI în flota de avioane la TAROM! Dispar unele modele

Guvernul a adoptat, miercuri, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2016 al Tarom, care a fost întocmit pe baza planului de administrare şi a planului de management, documente al căror obiectiv este creşterea performanţelor economice în condiţiile întăririi disciplinei financiare.

Tarom a prezentat Guvernului principalele măsuri şi iniţiative strategice avute în vedere pentru 2016, între care se numără înlocuirea în operare a aeronavelor A310 şi optimizarea flotei narrow body, scoaterea din exploatare comercială şi valorificarea aeronavelor A310, dar şi evaluarea înlocuirii aeronavelor ATR 42/72 cu aeronave JET de capacitate apropiată cu ATR.

În plus, Tarom are în vedere îmbunătăţirea serviciilor oferite pasagerilor, dar şi restructurarea companiei. În primă etapă se vor face modificări ale structurilor organizatorice de natură să îmbunătăţească şi să fluidizeze procesele decizionale ale companiei, urmând ca ulterior să fie continuate demersurile. Ca urmare a cooptării în Bordul Director a noilor membri angajaţi cu contract de mandat.

realitatea.net

Comentarii