De Business

Punem punctul pe știi

200 locuri de muncă vacante pentru ambalat fructe şi verdeţuri în Spania

miercuri, 15 martie 2017, 02:50
1 MIN
 200 locuri de muncă vacante pentru ambalat fructe şi verdeţuri în Spania

Ieşenii care doresc să muncească în străinătate, în agricultură, pot arunca un ochi pe oferta de locuri de muncă disponibilă prin serviciul EURES. Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) pot fi accesate 200 de posturi vacante pentru muncă sezonieră, la ambalat fructe şi verdeţuri în regiunea Lérida din Spania.

„Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu sau fără experienţă la ambalat fructe şi verdeţuri, cu cunoştinţe de limbă română şi spaniolă. Durata contractului de muncă este de patru luni, data începerii contractului fiind 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de opt ore pe zi, în două schimburi: dimineaţa, de la 6:00 la14:00, şi după masă, de la ora 15:00 la 23:00. Salariul oferit este de 900-1.200 euro pe lună”, a transmis Gabriela Vasilache, directorul executiv AJOFM.

Oficialul instituţiei a mai precizat faptul că angajatorul oferă şi cazare contra sumei de cinci euro pe zi. În schimb, transportul şi masa angajaţilor nu sunt incluse. Ieşenii interesaţi trebuie să depună un dosar la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Iaşi care să conţină următoarele documente: copie după cartea de identitate, adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru muncă”, copie după actele de studii şi CV. Locaţia şi data selecţiei vor fi comunicate ulterior, au menţionat oficialii instituţiei.  

 

 

Comentarii