Andreea Tincu: Stii ce nu face o doamna?

marți, 02 mai 2017, 17:44
1 MIN
 Andreea Tincu: Stii ce nu face o doamna?

Multe nu face o doamna, daca ar fi sa despicam in profunzime ideea, insa haideti sa ramanem la domeniul „cuminte” al modei si sa vedem ce nu trebuie sa faci, daca vrei sa fii o lady stilata.

Nu purta tocuri, daca nu stii sa mergi sau nu poti sa mergi cu ele

Draga mea, mersul pe tocuri presupune un chin acceptat cu tot sufletul si cu zambetul larg pe buze. Nu genunchi indoiti, spate aplecat si privirea disperata. Mai este varianta unui grup organizat, care sa mearga ca la gradinita, de manuta.

Nu combina pantofii negri cu geanta maro inchis

Intr-un imprimeu, poate arata ok negrul impreuna cu maro inchis. Intr-o tinuta eleganta, aceasta combinatie nu este prea incantatoare vizual. Poti purta, in schimb, genti uni si pantofi in mai multe culori sau invers. De asemenea, exista nuante de maro spre camel care pot fi purtate excelent cu negru.

Nu fi pierduta in timp si spatiu

Daca iti placea candva Janis Joplin si aratai senzational cu parul in vant si blugii evazati, sa stii ca au trecut ceva ani de atunci si look-ul tau este cam imbatranit. Nu discutam despre doamne neinteresate de moda, deoarece in cazul lor este vorba despre o filosofie de viata, pe care o respectam. Mai este si varianta anilor ’80, nu doar Janis… iar exemplele pot continua.

Aflați amănunte de pe andreatincu.me

Comentarii