Cantareata de 22 de ani, cu origini romanesti, ucisa in timpul unui concert. Ce au gasit politistii in buzunarul criminalului

duminică, 12 iunie 2016, 09:55
2 MIN
 Cantareata de 22 de ani, cu origini romanesti, ucisa in timpul unui concert. Ce au gasit politistii in buzunarul criminalului

Cantareata Christina Grimmie, fosta concurenta a emisiunii ”The Voice”, a murit, dupa ce a fost impuscata la finalul unui concert pe care l-a sustinut, vineri, in Orlando. Sambata, POlitia a facut o conferinta de presa si a dat detalii despre autor.

Cantareata a fost impuscata, in timp ce oferea autografe, de un barbat. Agresorul – care a fost, pentru un timp, imobilizat de fratele Christinei Grimmie – s-a sinucis. Politia incearca sa afle daca ucigasul era vreun fan cu mintile tulburate, care eventual o urmarea pe Christina Grimmie pe retele de socializare. Pana acum s-a stabilit ca nu era localnic, ci venise special in Florida cu acest plan macabru in minte.

Cantareata in varsta de 22 de ani a fost dusa imediat la spital, insa medicii nu au reusit sa o salveze. Politia din Orlando a confirmat decesul artistei, la fel si managerul acesteia.Potrivit autoritatilor, cantareata a fost impuscata, vineri, in jurul orei locale 22.45, la The Plaza Live in Orlando. Atacatorul, al carui nume nu a fost facut cunoscut, avea asupra sa doua arme. Investigatiile continua.

Intr-o conferinta de presa organizata sambata, un politist a declarat ca atacatorul avea 21 de ani, era un "barbat alb" si nu era din Orlando. 

"Suspectul a calatorit la Orlando cu scopul de a comite crima, dar planuia sa se intoarca acasa. Detectivii nostri cauta acum in computerul si in telofonul lui motivul crimei", a declarat politistul in conferinta de presa.

Politistul a mai spus ca suspectul NU intentiona sa se sinucida, sugerand ca asupra lui a fost gasit un bilet dus-intors pana in localitatea de domiciliu.

De asemenea, anchetatorii au spus ca nu au indicii ca acesta ar fi cunoscut-o pe cantareata si nici ca ar fi incercat sa o contacteze prin intermediul retelelor sociale.

Ultimele imagini cu Christina in viata.

StirileProtv.ro

Comentarii