De Business

Punem punctul pe știi

Compania ieşeană IULIUS, premiată pentru clădirile UBC

marți, 16 mai 2017, 01:50
2 MIN
 Compania ieşeană IULIUS, premiată pentru clădirile UBC

Compania ieşeană IULIUS a fost premiată cu distincţia „Cea mai bună dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din oraşele secundare şi terţiare”, în cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017, care a avut loc la Bucureşti, la finele săptămânii trecute. Premiul a fost acordat pentru United Business Center Palas Iaşi (UBC). 

„În 2016, componenta de birouri a ansamblului Palas şi-a consolidat poziţia pe piaţă prin inaugurarea a două noi clădiri clasa A. UBC 5 şi UBC 6 au o suprafaţă totală de 24.000 de metri pătraţi şi sunt integral închiriate”, au precizat în comunicat reprezentanţii companiei patronate de omul de afaceri Iulian Dascălu. Gala Romanian Outsourcing Awards for Excellence, ajunsă la cea de-a treia ediţie, este organizată de „Outsourcing Today”, platforma de comunicare integrată a sectorului serviciilor de afaceri, şi susţinută de „The Diplomat Bucharest”.

Evenimentul de elită recunoaşte, premiază şi celebrează succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO şi SSC) din România. „UBC Iaşi include şase clădiri de birouri, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi. În acest pol regional de business îşi desfăşoară activitatea peste 50 de companii, cu aproximativ 6.000 de angajaţi. Brandul UBC este implementat în prezent şi la Timişoara, prin ansamblul Openville, cel de-al doilea proiect de tip mixt din portofoliul IULIUS.

Aici, compania are în dezvoltare o suprafaţă totală de birouri de aproximativ 130.000 de metri pătraţi (şapte clădiri), în ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul ţării”, se menţionează în acelaşi document. Compania IULIUS deţine la nivel naţional nouă clădiri de birouri operaţionale, dezvoltate în proiecte mixte, cu o suprafaţă totală de peste 106.000 de metri pătraţi: şase în Palas Iaşi (70.000 metri pătraţi), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 metri pătraşi) şi una în ansamblul mixt Openville Timişoara (18.000 metri pătraţi).  

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii