Cristina Țopescu, EXECUTATĂ silit din cauza unui împrumut pe care a uitat să-l restituie

joi, 16 mai 2013, 22:22
1 MIN
 Cristina Țopescu, EXECUTATĂ silit din cauza unui împrumut pe care a uitat să-l restituie

Fosta prezentatoare TV se poate trezi oricând cu execturorii judecătorești la ușă după ce o prietenă căreia a uitat să-i restituie un împrumut de 26.000 euro a apelat la instanță.

Prietena Cristinei Țopescu s-a adresat întâi Judecătoriei Buftea, unde a cerut acordul de a demara procedura de executare silită împotriva jurnalistei, potrivit libertatea.ro.

Din motive procedurale, dosarul a ajuns la Judecătoria sectorului 1, unde magistrații au decis că jurnalista este bună de plată, pe baza unei convenţii de plată autentificate la un notar public, din care reieşea că respectiva a împrumutat- o pe Cristina Ţopescu cu 26.000 de euro, bani ce trebuiau returnați până în septembrie 2012.

De asemenea, instanța a mai decis că, dacă nu–și va achita datoria, fosta prezentatoare TV este pasibilă de executare silită prin blocarea conturilor ori sechestrarea bunurilor proprietate personală.

Sentința instanței este definitivă și irevocabilă.

Contactată de jurnaliștii de la Libertatea pentru a-şi spune punctul de vedere, Cristina Ţopescu nu a dorit să facă vreo declaraţie.

evz.ro

Comentarii