Cuvinte grele aruncate de un politician italian din cauza țiganilor care ne fac de râs

luni, 06 noiembrie 2017, 14:46
2 MIN
 Cuvinte grele aruncate de un politician italian din cauza țiganilor care ne fac de râs

Un politician italian din administrația locală a adresat cuvinte grele la adresa comunității de români din Italia. „Hoții și țiganii români să fie alungați în șuturi peste graniță, sunt niște gunoaie umane”, a scris consilierul pe Facebook.

Giovanni Ardita, consilier local la primăria orașului Ladispoli din partea partidului Fratelli D'Italia – Alleanza Nazionale, un partid de dreapta cu o ideologie profund naționalistă, folosește cuvinte dure împotriva românilor.

„Că..ții ăștia de hoți români nu se opresc nici în fața casei unei femei surdo-mute, nici în fața casei unui băiat care tocmai a murit. Autoritățile trebuie să-i ducă în șuturi până la graniță și să-i trimită înapoi în țara lor, fără drept de întoarcere, gata cu gunoaiele astea de țigani români!", a scris consilierul italian.

Consilierul italian la primăria orașului Ladispoli continuă în comentarii: „… gata cu toleranța asta prefăcută de acceptare pe toți cei care vin în țara noastră să facă ce și cum vor, sunt aroganți și convinși că nu vor fi pedepsiți niciodată cum se cuvine pentru faptele lor. Dar oamenii nu mai suportă"!

Ieri, 5 noiembrie, Ardita continuă pe Facebook, cerându-și scuze de la comunitatea românească pentru generalizările făcute:

„Gata cu toleranța în ce privește românii-romi, îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiți și responsabili dar nu-mi retrag cuvintele în ce privește hoții care intră prin casele oamenilor neajutorați, sunt niște gunoaie umane și nu merită nici un respect".

realitatea.net

Comentarii