Deszăpezirea drumurilor din judeţ, o afacere sigură pentru o firmă din Târgu Frumos

marți, 29 noiembrie 2016, 02:56
2 MIN
 Deszăpezirea drumurilor din judeţ, o afacere sigură pentru o firmă din Târgu Frumos

Doar asocierea dintre Eky-Sam Târgu Frumos şi Enviro SRL a depus ofertă la licitaţia organizată de către Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor pentru lucrările de întreţinere pe timp de iarnă a drumurilor judeţene. 

„Contractul va acoperi perioada 1 ianuarie – 31 martie 2017. Oferta depusă va intra în analiza tehnico-economică a comisiei de licitaţie, iar dacă va îndeplini condiţiile tehnice solicitate, aceasta se va pronunţa asupra câştigătorului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Vlad Ciobanu. În lipsa unei alte oferte, contractul va fi adjudecat de asocierea Eky Sam – Enviro, mai ales că aceleaşi firme asigură şi în prezent deszăpezirea drumurile judeţene.

În ultimii patru ani, Eky Sam a câştigat toate licitaţiile organizate pentru deszăpezirea drumurilor judeţene. În primele trei luni ale anului 2012, Eky Sam a asigurat deszăpezirea contra sumei de 1,85 milioane de lei, în asociere cu Ted Construct, Bitunova şi Enviro. Contractul aferent perioadei noiembrie 2012 – martie 2013 a fost adjudecat de asocierea formată din firmele Eky Sam, Ted Construct şi Enviro, contra sumei de 4 milioane de lei. Contractul multianual care a acoperit perioada noiembrie 2013 – decembrie 2016 a fost câştigat de Eky Sam şi Enviro Construct, valoarea sa ridicându-se la 15,9 milioane de lei. Enviro Construct a efectuat lucrările de deszăpezire doar în Zona Metropolitană, tot restul judeţului fiind acoperit de firma din Târgu Frumos. În toate aceste contracte, liderul asocierii a fost Eky Sam. Firma şi-a asigurat şi contractul aferent deszăpezirii drumurilor naţionale până în 2020. Până la sfârşitul acestui an, contractul subsecvent are o valoare de 2,43 milioane de lei.

 

Comentarii