Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului

miercuri, 25 februarie 2015, 10:11
1 MIN
 Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului

Elena Udrea a declarat, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca "Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului. Asa se finanteaza campaniile electorale in Romania. Intrebati-i pe domnul Ponta, pe domnul Iohannis, si ei au facut la fel."

Udrea a mai spus, in asteptarea deciziei instantei supreme, ca este mandra de ceea ce a facut ca ministru si ca "are curajul sa spuna ceea ce altii nu au spus".

Preşedintele PDL Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Dorin Cocoş ”nu a adus niciun ban la partid” şi că nu a avut niciun fel de relaţie cu acesta, adăugând că ”cine a cotizat e pe lista oficială”.

”Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna”, a precizat Blaga.

Comentarii