Formaţia indie rock The Maccabees şi-a încetat activitatea

luni, 03 iulie 2017, 20:01
1 MIN
 Formaţia indie rock The Maccabees şi-a încetat activitatea

Formaţia indie rock The Maccabees şi-a încetat activitatea, susţinând un ultim concert sâmbătă, la Londra, informează BBC.

Concertul pe care grupul l-a susţinut la Alexandra Palace a fost sold out, iar printre invitaţi s-au numărat Jamie T, Jack Penate şi Mystery Jets.

Anul trecut, cel de-al patrulea album lansat de trupă, „Marks To Prove It”, a ajuns pe primul loc în topuri, însă tot atunci membrii grupului au decis să meargă pe drumuri distincte. Turneul de adio a fost anunţat în august 2016.

„Noaptea trecută la Alexandra Palace a avut loc un moment special. Mulţumim tuturor celor care au venit la concertele turneului nostru de adio. Nu vom uita niciodată”, a fost mesajul publicat de trupă pe Twitter.

The Maccabees a fost înfiinţată în 2004, la Londra. Formaţia a lansat patru albume de studio – „Colour It In” (2007), „Wall of Arms” (2009), „Given to the Wild” (2012) şi „Marks to Prove It” (2015) -, iar printre cele mai cunsocute piese se numără „About your dress”, „Precious time” şi „Love you better”.

Comentarii