Goțiu a depus plângere penală împotriva lui Palada. „Nu am de gând să o retrag”

vineri, 15 septembrie 2017, 17:12
2 MIN

Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului și parlamentar USR, a depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada, după agresiunea de miercuri seara, în timpul unei pauze de publicitate.

„Am depus plângere penală. Pentru a nu mai exista dubii: am depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada și nu am de gând să o retrag. Acesta a fost și va rămâne singurul meu mod de a mă apăra în fața agresiunilor: justiția”, a anunțat, pe contul său de Facebook, Mihai Goțiu.

Parlamentarul USR mai spune că, de acum înainte, se va dedica reducerii comportamentelor violente prin mass-media.

„Reducerea violenței și, în mod special, reducerea promovării comportamentelor violente prin intermediul mass-media, va deveni din acest moment o prioritate a activității mele de senator. Cât de curând le voi solicita o întâlnire membrilor CNA pe această temă. De asemenea, sper să primesc sprijin și din partea organizațiilor profesionale din domeniul presei, libertății de exprimare și a drepturilor omului”, scrie Goțiu pe Facebook.

În fața Secției 1 de Poliție, vicepreședintele Senatului a declarat: „Am depus plângerea penală. Fiind vorba de ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri și va începe cercetările pe ultraj. Probabil, voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului”.

digi24.ro

Comentarii