Grindeanu: Este acest guvern perfect? Nu! Dar nu putem da la o parte lucrurile bune

miercuri, 07 iunie 2017, 22:19
1 MIN
 Grindeanu: Este acest guvern perfect? Nu! Dar nu putem da la o parte lucrurile bune

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu va da replica ”la diverşi care spun anumite lucruri” care critică activitatea guvernamentală, adăugând că nu pot fi date la o parte lucrurile bune făcute de guvernul său, în pofida faptului că nu conduce un cabinet perfect.

Întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, legate de nemulţumirile faţă de activitatea Guvernului, Sorin Grindeanu a afirmat: ”Rolul meu e să fiu prim-ministru. Nu o să dau replici pe această temă. Treaba mea e să guvernez cu echipa pe care o conduc (…) Este acest guvern perfect? Nu! Tot timpul este loc de mai bine, dar nu putem da la o parte lucrurile bune care s-au făcut în aceste luni”.

Premierul a apreciat că speculaţiile legate de schimbarea sa din funcţie au fost înlăturate prin declaraţiile făcute marţi seara de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea. ”Cred că aseară Liviu Dragnea a clarificat aceast situaţie. Nu cred că sunt în situaţia de a da replici şi de a-mi da cu părerea (…) Nu o să mă găsiţi în postura unui prim-ministru care dau replica la diverşi care spun anumite lucruri”, a mai Sorin Grindeanu.

news.ro

Comentarii