Întâlnire de taină: revine fostul premare Jiji în politichia de primă mână a Iaşului?

marți, 05 septembrie 2017, 01:50
3 MIN
 Întâlnire de taină: revine fostul premare Jiji în politichia de primă mână a Iaşului?

 Poate pe uşa din dos, ce duce la vestiare 

Întâlnire tare interesantă ieri la amiază, stimaţi telespectatori. Cică nenea Măricel, şeful de Cejeu, alături de ministra de la Mediu, madama Rovana, şi, surpriză, alături de fostul premare Jiji Nichita, au petrecut ieri la amiază mai mult timp într-un loc discret, la o masă de la restaurantul Bolta Rece.

Nu ştim ce s-a discutat acolo, dar sursele noastre spun că, indiferent ce s-a vorbit, s-a vorbit pe tonuri aprinse, iar la final chiar pe tonuri foarte împăciuitoare. Pentru cine nu ştie, madama Rovana este un fel de mămică politică a lui Jiji, cu care e amică inclusiv de famiglie, madama fiind prezentă inclusiv la nunta de acum doi ani a familiei lui Jiji, care şi-a măritat fata, Rovana fiind naşă.

În plus, gurile rele zic că Rovana va năşi din nou familia, prin botezul nepoţelului lui Jiji. Ocazie cu care, cică, se va mai arunca o lopată de mortar întru cimentarea relaţiei. Unii zic chiar că Rovana ar avea şi un plan de reanimare politică lui Jiji, la partidoi. Vreun ministru, mai ştii…

Curg gârlă ofertele politice pe capul premarelui Mihăiţă

Prin partidoiul ieşean umblă vorbe în ultimele zile că fostul premier Victor Ponta, care tocmai a anunţat că s-a înscris în partiduleţul cumătrului Dan Constantin (Ăla Micu’, cum îi spunea Băsescu locotenentului lui Voiculescu), i-ar fi transmis o ofertă de nerefuzat şi premarelui Mihăiţă. Ofertă la care, din câte ştim până la închiderea ediţiei, premarele nu a răspuns încă.

Şi nici nu se ştie dacă o va face, pentru că unii zic că Mihăiţă ar fi decis să aştepte să plece Dragnea din PSD, luat de procurori, convins că, dacă pleacă teleolteanul din fruntea partidului, el va ajunge din nou pe cai mari acolo. Noi n-am băga însă deloc mâna în foc pentru asta. Mai ales că, din câte se vede, tot Dragnea face jocurile şi aranjamentele pentru eventualitatea în care nu va mai fi liber. Vorba aia: ăsta nici mort nu te lasă-n pace…

Şef nou paraşutat de la Bucureşti pentru noua filială de partid

Scurt pe doi câte ceva şi despre noul partid în care a intrat Ponta, dar şi despre proiecţia lui la Iaşi. Aicea cică se aştepta ca şef de judeţ să fie profesorul Şalaru, proaspăt dat afară din CJ de oamenii lui Vosganian.

Numai că, aşa cum vă spuneam recent, cică la negocierile de la Bucureşti s-ar fi stabilit ca şef pe Iaşi să fie un personaj mai notoriu: deputatul fost ministru Bănicioiu, amic vechi de-al lui Ponta, care l-a şi urmat în această nouă aventură politică. Bănicioiu este însă, atenţie, şi bun amic cu premarele Mihai Chirica. Ei, ce ziceţi: oare să iasă ceva de aicea?

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii