De Business

Punem punctul pe știi

Iulius Mall îşi invită clienţii la mişcare

miercuri, 01 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Iulius Mall îşi invită clienţii la mişcare

Iulius Mall Iaşi pune începutul lunii martie sub semnul feminităţii şi al mişcării, anunţă oficialii companiei. Pentru că venirea primăverii este prilejul ca sportul să intre în tabieturile femeilor, de 8 martie, Iulius Mall le oferă premii care le invită pe cliente la mişcare, anunţă Iulius Group: un abonament pentru un an la complexul de fitness Oxygen, o bicicletă eliptică, opt smartwatch Fitbit Blaze şi sute de alte surprize.

„Toate doamnele şi domnişoarele îşi doresc să se menţină într-o formă de invidiat, aşa că Iulius Mall Iaşi le vine în întâmpinare şi le propune să sărbătorească venirea primăverii prin sport. Zilnic, primii 100 de participanţi vor fi răsplătiţi cu premii instant, la roata norocului: abonamente pentru o lună la complexul Oxygen, vouchere la magazinul Sport Vision, seturi pentru badminton, cosmetice Avon, shake-uri revitalizante Ants n Bees, căşti sau băuturi energizante. În plus, în fiecare zi va fi desemnat, prin tragere la sorţi, câştigătorul unui smartwatch Fitbit Blaze, care să îi indice cu exactitate performanţele”, a specificat Adelina Paisa, specialist relaţii publice la Iulius Group.

Campania „Ready for Spring” se desfăşoară în perioada 1-8 martie şi se adresează tuturor clienţilor care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Iaşi. Alţi doi clienţi norocoşi vor fi desemnaţi de Ziua Femeii, în urma extragerilor tombolei „Ready for Spring”. Unul va primi din partea Iulius Mall Iaşi un abonament all inclusive pentru un an la Oxygen, cu acces la toate facilităţile complexului, iar celălalt va câştiga o bicicletă eliptică, cu ajutorul căreia să se poată bucura de mişcare şi acasă.

 

  

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii