Păcatele care bântuie Facebook, subiect de dezbatere într-o biserică

joi, 06 iunie 2013, 10:35
2 MIN
 Păcatele care bântuie Facebook, subiect de dezbatere într-o biserică

Reprezentanţii comunităţii baptiste din Lugoj, judeţul Timiş, organizează întâlniri cu tineri pe tema "Păcate care bântuie reţelele de socializare". Aceştia spun că astfel de întâlniri sunt benefice pentru toţi tinerii, tentaţi de astfel de reţele tot mai prezente în viaţa lor.

Biserica Creştină Baptistă "Harul" Lugoj, judeţul Timiş, organizează întâlniri cu tineri pe tema "Păcate care bântuie reţelele de socializare", scrie redesteptarea.ro.

Reprezentanţii comunităţii baptiste din Lugoj spun că astfel de întâlniri sunt benefice pentru toţi tinerii, tentaţi de astfel de reţele tot mai prezente în viaţa lor.

"Vom discuta despre impactul pe care Facebook-ul îl are asupra vieţii noastre. Cu siguranţă că are părţile sale bune – contactul cu vechi colegi sau prieteni, noutăţile, dar are şi o parte mai puţin de dorit. Unii dintre tineri pot cădea în plasa unor vicii – prostituţie, trafic de carne vie, consum de droguri. Există riscul de a intra în contact cu oameni care îi pot influenţa greşit. În acest mediu, relaţiile dintre oameni sunt destul de reci şi superficiale, deşi la prima vedere par calde. Eu văd Facebook-ul ca pe o oglindă pe care o arătăm altora, în care ne prezentăm intimităţile şi viaţa noastră", ne-a declarat Ionel Tuţac, liderul comunităţii baptiste din Lugoj.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Comentarii