Udrea, fericită cu iubitul la malul mării. „Suntem împreună de doi ani”!

miercuri, 08 iulie 2015, 21:41
1 MIN
 Udrea, fericită cu iubitul la malul mării. „Suntem împreună de doi ani”!

Vestea că “blonda de la Cotroceni” iubeşte din nou a stârnit rumoare în toate mediile. Proaspăt eliberată din arest, Udrea a apărut la braţul lui Valentin Chifu, o prezenţă aparent nouă în viaţa ei. Nouă nu e, dar discretă, mai mult ca sigur.

Zilele acestea, cei doi îşi ascund idila în resortul de la malul mării în care blonda şi-a stabilit reşedinţa de vară. Elena Udrea a dezvăluit că iubirea ei cu Valentin a început la scurt timp după divorţul de controversatul afacerist Dorin Cocoş, din 2013. ”Suntem împreună de doi ani!”, a punctat ea. În ciuda perioadelor grele pe care le-a traversat deputatul independent, începând cu ecourile divorţului, Valentin i-a rămas alături.

Valentin, bărbatul care îi încălzeşte inima Elenei Udrea, trăieşte din consultanţă în domeniul imobiliar, numele său regăsindu-se şi în proiectul construcţiei complexului de locuinţe de lux Asmita Garden. Tânărul de 31 de ani, fiu al unui om de afaceri din domeniul alimentaţiei publice, este, de altfel, şi cel care a sfătuit-o pe celebra blondă să cumpere pământurile de la Nana, judeţul Călăraşi.

libertatea.ro

 

Comentarii