De Business

Punem punctul pe știi

Un hotel din Iaşi a intrat în topul 25 de hoteluri la nivel naţional

miercuri, 27 ianuarie 2016, 02:50
1 MIN
 Un hotel din Iaşi a intrat în topul 25 de hoteluri la nivel naţional

Iaşul are un hotel în topul celor mai bune 25 de unităţi de cazare din România, potrivit celui mai recent clasament întocmit de TripAdvisor, cea mai mare platformă online de călătorii din lume.

Este vorba de Hotel Internaţional, deţinut de naşul lui Relu Fenechiu, Dan Radu Ruşanu, fost şef la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Hotel Internaţional se clasează pe locul 8 în acest top. Primul loc este ocupat de Epoque Hotel din Bucureşti, locul secund i-a revenit hotelului Kronwell din Braşov, iar pe locul trei se află Hotel Privo din Târgu Mureş.
 
În top se regăsesc 14 hoteluri din Capitală, trei din Braşov, două din Mureş, respectiv câte unul din judeţele Iaşi, Cluj, Constanţa, Bacău şi Argeş. Punctajul primit de cele 25 de hoteluri din România care figurează în top a fost stabilit pe baza recenziilor şi notelor acordate de turiştii care s-au cazat în respectivele unităţi hoteliere. Premiile Tripadvisor Travelers’ Choice Awards, acordate în ultimii 14 ani, sunt clasificate în şase mari categorii: Top Hotels, Luxury, Bargain, B&BS and Inns, Best Service şi Small Hotels. 
 
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii