Un ieşean care a alergat după tramvai a fost lovit de o maşină

marți, 27 septembrie 2016, 01:52
1 MIN
 Un ieşean care a alergat după tramvai a fost lovit de o maşină

În cursul zilei de ieri, un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost accidentat de o maşină în timp ce trecea strada printr-un loc nepermis, în zona Podu Roş.  

Acesta traversa în fugă strada, încercând să prindă un tramvai. La faţa locului a intervenit un echipaj medical de urgenţă cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi. „Bărbatul prezenta traumatism cranio-facial cu plagă frontală stânga, contuzie la nivelul şoldului stâng şi fractură închisă de femur stâng”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pacientul a fost transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru investigaţii de specialitate. Tot în cursul zilei de ieri, un alt bărbat de 55 de ani din Voineşti a fost acroşat de o maşină, în timp ce se afla pe marginea drumului. Acesta a fost transferat de echipajul SAJ tot la Spitalul „Sf. Spiridon”, având traumatism cranio-cerebral, hematom temporo-parietal stâng, traumatism toracic şi traumatism la nivelul coloanei vertebrale. 

Comentarii