De Business

Punem punctul pe știi

Un important eveniment dedicat viitorului informaticii are loc astăzi la Iaşi

luni, 28 noiembrie 2016, 02:50
1 MIN
 Un important eveniment dedicat viitorului informaticii are loc astăzi la Iaşi

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi găzduieşte astăzi o importantă conferinţă dedicată prezentului, dar mai ales viitorului informaticii în România. 

Manifestarea face parte din proiectul „Caravana Informaticii”, iniţiat de PINmagazine.ro şi Facultatea de Management şi IT Griffiths din Oradea, şi va avea loc, cu începere de la ora 16, în Aula BCU Iaşi. Participarea la eveniment este gratuită, au specificat organizatorii. „«Caravana Informaticii» îşi propune să încurajeze mediul economic românesc să îşi susţină singura sa poveste majoră de succes, să promoveze o activitate continuă de diseminare şi conştientizare, de dezvoltare a unui spirit comunitar şi, în acelaşi timp, conectarea trecutului cu prezentul şi viitorul prin stimularea dezvoltării domeniului IT&C şi al economiei digitale”, se arată în anunţul publicat de organizatori.

Astăzi, la Iaşi, vorbitori în cadrul conferinţei vor fi Varujan Pambuccian, profesor în cadrul Universităţii din Bucureşti şi membru al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din cadrul Parlamentului României, şi Dan Zaharia, senior consultant la Extind. „Domeniul IT&C este unul în care am avut şi avem un cuvânt de spus în dialogul tehnologic global şi acest lucru trebuie cunoscut de români, în special de tinerii care îşi propun să aibă o traiectorie profesională realistă în raport cu lumea în care trăim”, se mai precizează în anunţ.

 

 

Comentarii