Campioana, in corzi

duminică, 09 mai 2004, 23:00
2 MIN
 Campioana, in corzi

Dinamo-Erbasu: Fometescu 15 (1X3), Marjanovic 4, Markovic 11 (3X3), Carutasu 15 (1X3), Bubanja 11. Au mai jucat: Haisler 14, Popa 8, Torday 6, Caraiani 3 si Voinescu.
U. „Petre Andrei”: Iglin 11 (3X3), Nanescu 29 (4X3), Colesnicov 13 (2X3), Murgoci 2, Anghel 4. Au mai jucat: Lobanov 7 si Fl. Moscalu 2.
Plecati cu sansa secunda in confruntarea cu liderul clasamentului si campioana en-titre, baschetbalistii ieseni au replicat curajos si fara emotii prima mansa in fata echipei Dinamo-Erbasu, disputata simbata la Bucuresti. Cu o prestatie buna in ansamblu si cu un jucator in crestere evidenta de forma, Viorel Nanescu, oaspetii au stat in coasta adversarului si nu i-au permis sa se desprinda. Cu 12 puncte deficit la pauza, studentii au marit strocul ulterior si si-au adjudecat sfertul trei, amintind de prestatia din returul sezonului regulat, cind bucurestenii au fost tinuti in corzi si scosi de acolo de arbitri. Pina la urma, scenariul s-a repetat si campionii si-au apropiat in final o victorie mult prea severa dupa aspectul general al intilnirii. „N-aveam sperante ca facem surpriza, dar baietii au jucat foarte bine, in frunte cu Nanescu, care a facut meciul vietii lui. Din pacate arbitrii si-au bagat din nou coada, atita vreme cit in min. 35 erau doar patru puncte avans, scor 67-63.” – spune antrenorul Petre Magurean, care a acuzat prestatia arbitrului Viorel Constantinescu. Condusa cu 1-0 in clasamentul general al confruntarii, Universitatea „Petre Andrei” va fi gazda in partida programata miercuri, ora 17.00, la Sala Polivalenta. In cazul in care iesenii reusesc sa egaleze situatia, meciul decisiv se va juca simbata, 15 mai, in Capitala.
Celelalte partide din turul I al play-off-ului: Asesoft Ploiesti – Poli-Carbochim Cluj 89-73, CSU Sibiu – West Petrom Arad 91-79 si Rompetrol Bucuresti – Elba Timisoara 102-89. (Lucian M.)

Comentarii