Dunarea se varsa in Mare

sâmbătă, 22 noiembrie 1997, 00:00
2 MIN
 Dunarea se varsa in Mare

Ultima etapa a turului programeaza doar opt partide, meciul Gloria Bistrita – Steaua fiind aminat pentru 17 decembrie, din cauza pregatirilor echipei militare in vederea jocului cu Aston Villa din Cupa UEFA. Cu exceptia celor doua partide televizate, toate celelalte sase meciuri vor avea loc astazi, de la ora 14:00. Iata programul complet al etapei.
Petrolul – FC National (TVR 2, astazi, ora 12:00). Grea sarcina pentru prahoveni, cu portarul Preda suspendat pentru crima de lez-Danciu! Bancarii se arata o echipa blazata si nu credem ca vor ciupi mai mult de un punct. Cum s-a intimplat si la Pitesti, dar si in Cupa, la Cimpina.
FC Arges – FCM Bacau. Meci deosebit de important pentru ambele echipe. Argesenii impusca de mult o victorie, iar bacauanii, dupa gura de oxigen din etapa trecuta, intra intr-o cursa contracronometru de recuperare a "adevarului".
Dinamo Bucuresti – Foresta Falticeni. Dupa necazurile cu Federatia, "padurarilor" asta le mai lipsea: meci pe Dinamo! Echipa gazda este datoare la singe suporterilor, dupa semiesecul cu Resita si dandanaua de la Bacau.
Ceahlaul Piatra-Neamt – Universitatea Cluj-Napoca. In ciuda unei predilectii a "sepcilor rosii" de a smulge puncte din gradina altora, nemtenii sint net favoriti, ei dorind sa aplice pe spinarea clujenilor citeva "bastoane" de nadejde.
Sportul Studentesc – Jiul Petrosani. Iarna trecuta cind minerii cistigau in Regie, alta faina se macina la morile de pe Jii. Problema este ca ambele echipe sint in stare sa joace atit de prost, incit nici un rezultat n-ar fi de mirare!
Farul Constanta – Otelul Galati. Este meciul care va stabili, probabil, campioana de toamna. Galatenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de acest titlu si stiu ca, de cind lumea si pamintul, Dunarea se varsa in Mare..
Chindia Tirgoviste – CSM Resita. Spre deosebire de resiteni, care si-au cam facut norma, chindistii platesc acum ponoasele unui start dezastruos. Maxima zilei, la Tirgoviste: "Daca am batut noi Otelul, apoi…"
Rapid – Universitatea Craiova (miine, ora 14:00, TVR 1). Iata un derby in care calculele de clasament nu fac, indeobste, nici doi lei de tranzitie. Rapidistii sint mai motivati, vizind coroana, dar cu oltenii condusi de Samsungul de Vilcea nu se stie niciodata… (Nic. G)

Comentarii