"Procurorul" cere razbunare

marți, 03 august 1999, 23:00
3 MIN
 "Procurorul" cere razbunare

Cu exceptia meciului FC National – FCM Bacau , disputat aseara in nocturna, si a partidei Rapid – Ceahlaul Piatra Neamt (aminata, datorita participarii giulestenilor in Liga Campionilor), astazi, vor avea loc jocurile etapei a III-a a campionatului Diviziei A la fotbal. Iata programul rundei:
FC Brasov – Steaua Bucuresti (ora 17,00): Intr-un amical din perioada pregatitoare, brasovenii au invins Steaua cu 4-0. Acum, repetarea acestui rezultat n-ar mai surprinde pe nimeni, chiar daca echipa antrenata de Andone n-a avut un start prea stralucit. Cam asa a ajuns Steaua din ziua de astazi…
FC Onesti – Astra Ploiesti: Acum un an si jumatate, cele doua echipe se luptau din greu pentru promovare. Intre timp, relatiile dintre Onesti si Astra s-au mai destins, astfel incit, in meciurile din campionatul trecut nu s-au inregistrat nici un fel de tensiuni. Astralii au jucat un singur meci in campionat, incheiat cu o nesperata remiza pe terenul giulestenilor. FC Onesti, insa, cam scirtiie, chiar daca la Craiova era pe punctul de a cuceri un punct.
Farul Constanta – Universitatea Craiova. Cavalerii din Banie spera ca, pina la ora meciului sa reuseasca legitimarea goleadorului ardelean Iorga, fiindca, pina acum, atacul a fost punctul nevralgic al echipei lui Bondrea. "Palicarii" de la Pontul Euxin sufera la capitolul omogenitate, de aceea, partida de la Constanta va fi una dintre cele mai echilibrate ale etapei.
Petrolul Ploiesti – Otelul Galati: Iata un nou punct de atractie al rundei de astazi, liderul din Galati evoluind pe terenul pe care Steaua a suferit una dintre cele mai grele infringeri din istoria ei recenta. Danubienii au invatat, inca de pe vremea lui Simionas, lectia contraatacului si vor pune probleme apararii petroliste, din care va lipsi rotita de baza, Bogdan Onut, suspendat in urma eliminarii de la Pitesti. Intrebarea care se pune in cazul Otelului, este aceea daca echipa lui Titi va ramine "iepurele" campionatului sau va dori mai mult.
Extensiv Craiova – Gloria Bistrita. Infruntare dintre doua echipe necajite. Ardelenii au mincat doua batai in primele etape, in timp ce oltenii lui Cirtu, desi au debutat victorios au inghitit pe nemestecate sapte boabe de la jucatorii din Galati plus una din partea nefericitului lor echipier, Stirbulescu. Favoriti par, totusi, craiovenii, dar Bistritei i-ar cadea greu la duoden un activ de zero puncte dupa trei etape…
Rocar Bucuresti – FC Arges. Daca n-ar fi fost arbitrul Chivulete si daca ei insisi n-ar fi ratat cu seninatate, rocaristii ar fi putut reprezenta revelatia acestui inceput de campionat. Pe stadionul din Berceni, Rocar ar putea obtine, totusi, victoria, fiindca Argesul, slabita de plecarea lui Schumacher si Nastase, nu a impresionat cu nimic pina acum.
CSM Resita – Dinamo Bucuresti. Dinamovistii nu pot uita si pace ca Resita a fost picatura care a umplut paharul infringerii in finalul campionatului trecut. Iar Ioska Szijj, autorul sentintei, se arata a fi principalul pericol potential pentru apararea "ciinilor", el fiind cel care a marcat singurele doua goluri ale echipei din Valea Domanului, din acest campionat. Numai ca antrenorul Cornel Dinu nu va lasa fronda din iunie nerazbunata…
Cu exceptia partidei de la Brasov (televizata in direct de ANTENA 1), toate celelalte meciuri vor incepe la ora 18,00. (Nic. G)

Comentarii