Trei zile, trei meciuri

sâmbătă, 15 februarie 2003, 00:00
2 MIN
 Trei zile, trei meciuri

Plecati inca de joi la Focsani, unde au facut doua antrenamente si au disputat un joc amical in compania echipei de divizie secunda din localitate, baschetbalistii de la Poli U "Petre Andrei" dau astazi un prim examen de capacitate in conditiile in care vor intilni la Bucuresti pe Rapid. In fata ultimei clasate si care n-a cunoscut victoria in acest sezon, iesenii vor incerca sa forteze succesul care sa le aduca o pozitie privilegiata in clasament in perspectiva play-out-ului. "Moralul echipei este bun si speram sa invingem, pentru a avea un pas in fata Cimentului Fieni." – ne-a declarat Petre Magurean, antrenorul principal al studentilor, care au invins in partida tur cu scorul de 87-82. Pentru intilnirea de astazi, tehnicienii ieseni vor avea la dispozitie intreg lotul de jucatori pe care mizeaza in retur dupa ce ieri a fost legitimat pivotul Iancu Bocai si dupa revenirea capitanului Costel Moscalu, absenta cauzata de fractura suferita la doua dintre degetele miinii drepte. Daca formula de baza iar putea cuprinde pe cei doi amintiti alaturi de Bogdan Tiron, Aliosa Andrus si Vova Colesnicov, pe banca de rezerve vor lua loc Andrei Bazgan, Tudor Atomulesei, Florin Bucuresteanu, Andrei Anghel si Ionut Hurjui.
Periplul in Capitala a studentilor nu se va sfirsi astazi, pentru ca ei mai au programate alte doua partide care initial trebuiau sa se dispute la Iasi. Astfel, duminica, Poli U "Petre Andrei" va intilni pe Dinamo-Erbasu (in tur, 55-126) iar luni pe Rompetrol (in tur, 60-124), adica doua partide cu echipele fruntase ale ierarhiei, la care iesenii n-au cum sa-si puna alt obiectiv decit cel al limitarii diferentei de pe tabela.
Celelalte partide ale etapei de miine, a 16-a: Teleormanul Alexandria – Rompetrol Bucuresti (in tur, 68-103), BCM Pitesti – CSU Sibiu (73-96), CSU Ploiesti – Poli-Carbochim Cluj (72-74), Dinamo-Erbasu Bucuresti – Romradiatoare Brasov (79-53), Cimentul Fieni – Muresul Tg. Mures (80-102). Partida West Petrom Arad – Elba Timisoara (72-63) a fost aminata. (Lucian M.)

Comentarii