Impact devastator la ora 2 noaptea, la Horpaz: şoferul, între viaţă şi moarte

luni, 29 iunie 2015, 01:51
1 MIN

Şoferul autoturismului Skoda cu numere de Bacău care s-a răsturnat în zona Horpaz, după capăt CUG, este internat în stare gravă la Spitalul „Sf. Spiridon”.

Tânărul prezintă o traumă severă la nivelul capului, care i-a determinat o hemoragie intracraniană, ceea ce îi face pe medici să fie rezervaţi vizavi de şansele sale de supravieţuire. Victima accidentului este ţinută sub observaţie în secţia ATI a spitalului, fiind internat în Clinica de Ortopedie. Conform medicilor, pe lângă traumatismul cranio-cerebral, pacientul prezintă o fractură de bazin şi altele la nivelul mâinilor. 

Cea de-a doua victimă a accidentului rutier se află în afara oricărui pericol. „Din accidentul de sâmbătă dimineaţa au ajuns în UPU doi tineri. Unul este internat în ATI, în stare gravă, cu traumă craniană. Pacientul prezintă o hemoragie subarahnoidiană, o fractură de bazin şi încă una deschisă la nivelul membrelor superioare”, a explicat prof.dr. Diana Cimpoşu, medic şef UPU-SMURD.

 Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 02.30. Maşina venea dinspre Ciurea spre Iaşi, când şoferul, din cauza vitezei excesive, nu a putut face curba spre dreapta ieşind de pe carosabil. Autoturismul a derapat şi s-a izbit puternic de un cap de pod, pe care l-a rupt. În urma impactului, maşina s-a rotit în aer de câteva ori, aterizând cu roţile în sus.

Comentarii