Advertorial

3 modele de dressinguri în vogă pe care trebuie să le ai în casa ta

vineri, 14 septembrie 2018, 06:22
3 MIN
 3 modele de dressinguri în vogă pe care trebuie să le ai în casa ta

Când îți amenajezi locuința, știi și tu cât e de important să găsești dressingul perfect, care să se potrivească cu toate celelalte piese de mobilier și decorațiuni. Cu cât acesta este mai frumos amenajat și mai bine organizat, cu atât îți va face mai mare plăcere să arunci o privire în garderobă.

La fel de important este și exteriorul, care trebuie ales în funcție de stilul camerei și de dimensiunile sale. Și pentru că opțiunile în materie de dressinguri sunt aproape nelimitate, iată câteva dintre cele mai râvnite modele ale momentului pe care și tu le poți avea la tine acasă!

Dressinguri cu oglinzi, adevărate bijuterii

Ești în căutarea unor dressinguri elegante care să se potrivească perfect cu decorul minimalist și obiectele luxoase din locuința ta? Atunci optează pentru dressinguri cu oglinzi, care să îți lumineze încăperea. Acoperite în întregime sau parțial cu oglinzi în diferite forme, aceste modele sofisticate vor conferi iluzia de profunzime în dimensiune și vor propaga într-un mod cât mai plăcut lumina naturală. Astfel, camera va căpăta un aspect vesel și deschis. Unde mai pui că vei avea ocazia să îți admiri ținutele mai des sau să te privești chiar și când stai în pat? Dressingurile placate cu oglinzi se încadrează cel mai bine în decorurile all white sau black and white, dar pot fi integrate cu succes și în decorurile colorate.

Dressinguri uni, un reper al eleganței

Dacă nu ești adepta unor dressinguri în culori puternice, care să contrasteze cu celelalte obiecte de decor și preferi un model mai odihnitor, în nuanțe calde, alege dressinguri uni, elegante și de bun-gust. Se încadrează perfect în orice stil de design și pot fi întreținute cu ușurință. Unde mai pui că se numără printre cele mai căutate modele de dressinguri din acest sezon? Nuanțele neutre, de maro, bej sau gri taupe au întâietate, deoarece au rolul de a deschide spațiul și de a oferi acel aspect aerisit de care orice dormitor are nevoie. În plus, datorită acestor nuanțe naturale vei reuși să îți organizezi mai bine articolele vestimentare din punct de vedere cromatic. Ține cont că se poartă modelele lucioase, care conferă un plus de eleganță spațiului tău. Optează pentru piesele cu mai multe uși glisante, în funcție de       numărul articolelor vestimentare pe care le ai în garderobă.

Dressinguri cu imprimeuri, un plus de originalitate

Printurile sunt și ele o modalitate inedită de a-ți pune în valoare piesele de mobilier. Dacă îți plac, alege dressinguri cu imprimeuri care te reprezintă și care îți completează perfect decorul. Unde mai pui că cei mici vor fi extrem de încântați de priveliștea pe care o oferă? Imprimeurile vegetale, inspirate din vegetația luxuriantă, sunt favoritele anului 2018 în materie de printuri.

Acum că ești la curent cu toate noutățile în materie de dressinguri moderne pentru locuința ta, intră pe FAVI.ro, unde vei găsi o mulțime de modele potrivite nevoilor tale cu ajutorul cărora să îți creezi decorul pe care l-ai visat întotdeauna!

Comentarii